maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kiireellä kasaan




Viime päivät (ja yöt) on mennyt rakennuslupahakemuksen kasaan haalimisessa. Nyt on autotallin ja asemakuvan osalta lupapiirrokset valmiinan, talotehtaalta odotellaan talon piirustuksia. Huomenna tontilla tehdään ensimmäisiä mittauksia. Harmikseni korot saadaan mitattua raivaamatta tonttia ensin.

Eksyin tänään kaupungin sivuille ja huomasin, että ympäristö- ja rakennuslautakunnan seuraavan kokouksen esityslistalla oli aloite rakennuslupakuvien sähköisestä arkistoinnista ja rakennuslupaprosessien verkkopalveluun siirtämisestä. Hienoa, eihän tuo sähköinen asiointi ihan tuorein keksintö enää ole ;)

Oma mieli on levoton -eikö voisi jo alkaa tapahtua? Kärsimättömän sielua korventaa, kun budjetista on tuhlattu jo melkein puolet, eikä se näy missään. No onneksi tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin oli oikeasti toiveikas olo lumien sulamisen suhteen. Eiköhän sinne hommiinkin pian pääse :)

Tässä vielä julkisivukuva talosta. Tähän ei pitäisi tulla enää muuta muutosta, kuin tehosteväri olohuoneen ikkunoiden kohdalle.

2 kommenttia:

  1. Sähköistä asiakaspalveluportaalia olen itsekkin kaivannut, aivan naurettavaa että näitä kuvia pitää tulostuttaa/painattaa 2-3 vedokset kaupungille. Ei taida 200 sivua riittää. Rakennusluvan jälkeen pitää toimittaa vielä aika mahtavat dokumenttipinot iv-suunnitelmista yms...
    Mutta jos työtahti on sama mitä kaupungilla yleensä, niin eipä tuo sähköisyys auta.
    Me käytiin vastaatantyönjohtajan kanssa noi dokkarit, läpi jotta kaikki tarpeellinen kasassa. Helpotti kummasti, suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Kokeneesta vastaavasta työnjohtajasta on tosiaan ollut suuri apu monessa asiassa. Jo talopaketteja kilpailuttaessa osasi antaa hyviä neuvoja ja näissä lupa-asioissakin on ollut koko ajan mukana.

    VastaaPoista