tiistai 15. heinäkuuta 2014

"joutu vähän kikkailemaan"

Tuntuu olevan tällä hetkellä teemana raksalla. Syynä osittain kokemattomuus, kuopat suunnittelussa (tai suunnittelemattomat asiat) ja raha. Onneksi kikkailu alkoi vasta tässä vaiheessa, kun kyse on vaan pinnasta. Enkä kikkailulla tarkoita, että tulos olisi huono, vaan että siistiin ja hyvään tulokseen päästäkseen ihan joka ikistä asiaa joutuu kikkailla. Ihan jokaista kaappia on joutunut silppuamaan, kun viemärit kulkee juuri kaapin rungon kohdalla, muutamia väsymyksen piikkiin meneviä unohduksia, muutamia ennalta tiedettyjä kikkailuja... Onneksi vielä on ollut voimia ratkoa ongelmia ja hinkata ärsyyntymiseen asti ja vielä puoli päivää sen jälkeenkin yhtä asiaa, kunnes mielikuva on saatu toteutettua.

Niinhän se tämäkin kaappi saatiin lopulta oikealle paikalleen. Mutkalla jos toisella saatiin viemäriä liikutettua niin, että allaskaapista jouduttiin viemään vain vasen takanurkka. Mutta hyvä, että silputtiin, olisi se ollut todella typerä väärässä paikassa. Mitä tulee suunnittelun kukkasiin, niin kuvasta huomaa pistorasian mahtavan sijainnin. Sähkömiehen mukaan tuo on täysin turvallinen ja luvallinen paikka, mutta ei kyllä mitenkään järkevä. Varsinkaan, kun tuolla seinustalla ei ole muita pistorasioita. Moka johtui siitä, että keittiösuunnitelma ei ollut tarpeeksi pitkälle hiottu tarpeeksi aikaisin. Ongelma ratkaistiin hakemalla kaupasta toinen tasoon upotettava pistorasia, jolle saa vielä otettua sähkön työtasovalaisimien kanssa samasta rasiasta.

Mutta onneksi riemukokemukset vaientaa kikkailun aiheuttaman ketutuksen aina välittömästi. Juokseva vesi ja vessanpönttö on mielettömiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti