lauantai 14. syyskuuta 2013

Kuvia viime viikonlopulta

Itsestä tuntuu, että nyt junnataan vähän paikallaan, mutta näistä kuvista huomaa, että olaan vikossa menty kyllä eteenpäin. Telineitä ei ole enää missään, koko talo on maalattu, oviaukkoihin on asennettu väliaikaiset ovet ja tänään saatiin viimeiset vesipellit paikoilleen.  Kyllä ne sisätyöt jo kolkuttelee. Vaikka mikäpä näin hienoissa säissä on ollut ulkotöissä olla :) Lisäksi lapsilla on nyt hiekkalaatikko ja takapiha alkaa näyttää lupaavalta.






Tähän viimehetkellä lisättyyn ikkunaan olen todella tyytyväinen. Onneksi tajusin sen sinne vielä laittaa :)
Ja sama sisältä. Ikkunan eteen tulee keittiön pöytä

Valoa on ainakin!

Keittiöstä olohuoneeseen
Tässä taas yksi huonommin suunniteltu kohta. Eteiseen ei tule mistään luonnonvaloa, kun olohuoneeseen rakennetaan väliseinä. Jälkeenpäin ajateltuna olisin laittanut ulko-oven viereen ikkunan. Sille olisi ollut tilaakin. No can do

Fiilisteltiin lasten kanssa tulevia kokkailumaisemia höyrynsulkumuovien läpi


2 kommenttia:

  1. Joko ovimallit on tilattu? Sanooko kaava jotain niistä? ;) Ottakaa siihen ikkunallinen ovi, niin ainakin siitä tulee jonkin verran valoa. Eli nyt mitään sellaista "terassiovea" (about 3/5 ikkunaa), vaan perus etuovi ikkunalla. Kuuluiko teillä ovet kauppaan? Jos ei, niin suosittelen: Ylijäämävarastoa.

    VastaaPoista
  2. Ulko-ovet kuului meillä talopakettiin. Se on sellainen, missä on ehkä neljä kapeeta, vaakasuuntaista ikkunaa. Mutta itseasiassa ongelma ratkaistiin mutku-mä-haluun-tyylillä, eli saha käteen. Siitä sitten lisää myöhemmin ;)

    VastaaPoista