sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Yläkerran urakointia


Tämän postauksen tekeminen tuntuu pitkän tauon jälkeen erityisen hyvältä. Suurin syy blogitaukoon oli kotijoukkojen hetkellinen totaaliuupuminen raksaan. Kovan sairastelukierteen keskellä raksa-arjen läpi puskeminen vaati ärräpään jos toisenkin. Onneksi raksalla hommat on jatkunut tasaista tahtia.

Eilinen käynti raksalla sai taas kaiken kurjuuden unohtumaan. Blogihiljaisuuden aikana Yläkerran lattia sai lastulevykerroksen päälle lattialämmitysputkiston lämmönluovutuslevyineen, jonka päälle tuli vielä kipsilevy. Viime viikolla saimme lisävoimia vaarin siirtyessä autotallista sisälle taloon. Autotallin seinät ja katto on jo pintamaalissa ja hommat seisoo nyt hetken, kun lattiavalu ei ole vielä tarpeeksi kuiva laatoitusta varten.

Vaari olikin saanut yläkerran väliseinien rungon kasattua ja eilisen aikana A ja vaari saivat ensimmäiset levyt seiniin. Työmies oli kovin huojentuneen näköinen, kun kaikki olohuoneen korkean osan levytykset on nyt valmiit. Ei enää isojen levyjen (olohuonetta varten ostettiin 3m levyjä, ettei saumoja tulisi niin paljon) nostelua ja virittelyä korkeilla telineviritelmillä.

Yläkerta näyttää jo niin lupaavalta! :) Ihanaa, kun tila alkaa hahmottua. Uskomattoman suuri muutos jo pelkillä runkotolpilla, saatika levytetyillä seinillä.

P.S. edellien pohdinta päätyi keskuspölynimurin tilaamiseen.


 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti