keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

...

Rakentamisemme on nyt siinä pisteessä, että joudumme jättämään tämän blogin päivittämisen toistaiseksi. Sanottavaa olisi paljonkin, mutta emme halua nyt mokata omalla toiminnallamme mitään. Tiedättehän "kaikkea sanomaanne voidaan käyttää..." 😉 Jokatapauksessa talon rakentaminen tulee jatkumaan ja myös tämä blogi aikanaan. Ja jossain vaiheessa voimme toivottavasti jakaa kaiken tällä hetkellä tapahtuvan myös täällä. Toivottavasti piankin. 

maanantai 15. huhtikuuta 2013

viimeviikkojen kooste

Viimeiset viikot ovat sisältäneet lomailua ja laskettelua Rukalla, sairastelua ja MUUTTOA. Pitkiä päiviä, kuumeesta toipumista, yöllä valvomista kuumeisten, oksentavien lasten kanssa. Nyt on aika voimaton olo! Uskomattoman paljon tavaraa saa haalittua 80m2 rivariin. Ja miten niiden siirtämisessä voikin olla niin kova työ?  Nyt tavarat on onneksi jo uudessa kodissa ja väliaikaisasuntokin tuntuu todella kivalta, pian varmasti jo kodiltakin.

Odotamme edelleen lupakuvia talotehtaalta. Kolmatta tai neljättä viikkoa -olen jo seonnut laskuissa. Hermoja kiristää eniten se, että talotehtaan edustaja lopetti puhelimeen vastaamisen aikalailla heti sen jälkeen kun olimme suorittaneet ensimmäisen maksuerän. Vähän sellainen fiilis, että asiakaspalvelu loppuu siihen, kun ollaan saatu asiakas rautoihin. Ymmärän, että myyjä on ikävässä välikädessä talotehtaan ja asiakkaan välillä, mutta eikö se ole sen duuni vastailla puhelimeen vähän ikävimmissäkin tilanteissa. Sähköposteihin vastaukset tulee nopeasti, mutta puhelimeen ei uskalla vstata. Onneksi löysimme suoran numeron talotehtaalle ja saimme sieltä vastauksia. Ja onneksi kaupunki otti lupahakemuksemme vastaan ilman talon kuviakin. Piharakennuksen lupakuvat ja asemapiirustukset teimme itse, joten ne on jo toimitettu.

Piharakennus tulee siis itse rakennettuna pitkästä tavarasta. Vaari oli ehtinyt ahkeroimaan jo piharakennusken ikkunat valmiiksi, enää puuttuu ne seinät ;)

-Hanna